Skip to main content

In het hart van Schiedam

“Er is niks leuker dan samen met je vriendin, je moeder of je buuf lekker te snuffelen. Wij begrijpen dat en hebben daarom elke week nieuwe items in onze winkel aan de Hoogstraat. Natuurlijk mag je de stofjes voelen en kijken hoe ze staan. We geven je altijd een eerlijk advies. Zo ga je de deur uit met dat wat bij jou past!”

Pieter & team

Omarm je lijf en wikkel het in de mooiste creaties, je bent het waard!

“We hebben alles in huis om je te helpen jouw stijl te vinden. Bij ons ga je de deur uit met sets die je eindeloos kunt combineren.”

We hebben bekende merken als Geisha, Enjoy, Soya en Yest. In onze collectie houden we rekening met kleding voor alle momenten. Van een comfortabele combi voor thuis (waarin je ook gewoon nog de deur open kunt doen) tot een feestelijke jurk voor de verjaardag van je moeder. Onze kleding is voor elke modieuze vrouw of wie dit graag wil worden in maat 36 t/m 46.

We vinden niets leuker dan je helpen bij je keuze en nemen hier ook echt de tijd voor. In onze winkel in het midden van de Hoogstraat staat altijd de koffie klaar.

Online kijken kan natuurlijk ook. Hierin bieden we verschillende mogelijkheden. Als je iets leuks ziet op onze site, reserveer het! Je hoeft wat je op de site hebt gezien dan niet meteen te kopen. Je kunt het eerst bij ons komen passen.

Wil je het gewoon thuis gebracht hebben? Dat kan ook. We leveren in heel Nederland en in Schiedam brengen we het gewoon zelf gratis rond.

Onze collectie is afwisselend. Net als jij. Speels, serieus, subtiel of sexy. De keuze is aan jou.

× Hoe kan ik je helpen?